Het muziekpodium in de Reeshof pakt weer uit met een dubbelprogramma. Deze keer met de twee meest vooraanstaande Tilburgse acts die zich onderscheiden door hun opzienbarende repertoirekeus en presentatie. Reservoir Dogs Band doet dat met hun kenmerkende vertolkingen van de muziek uit de films van Quentin Tarantino en aanvoerder Jeroen Kant met Sheewawah doet dat met zijn eigenzinnige Nederlandstalige blues.

Reservoir Dogs spelen nummers die verbonden zijn met de films van Quentin Tarantino. Surf, rock, soul, blues à la ‘Nouvelle Violence’ ondergedompeld in een heerlijke audiovisuele Tarantinowereld. Reservoir Dogs brengen de sfeer en de muziek van films als Pulp Fiction, Kill Bill en andere culthits van Tarantino naar het podium. Cool, smerig, vuil, en waanzinnig entertainment!

De band kende in haar eerste vijf jaar een zeer succesvolle start die zich voltrok langs een indrukwekkend parcours. Er waren tours in Spanje, Duitsland, België en de laatste drie jaar werkte de band geregeld samen met George ‘Little Green Bag’ Baker.

Sheewawah is band rondom zanger/gitarist/liedjessmid Jeroen Kant. Hij was met enige regelmaat te zien op tv, won muziekprijzen in Nederland en België én runde een eigen muzieklabel…

Heyhoef-Backstage, Kerkenbosplaats 1 | za 20 okt | 20:30 u, zaal open 20.00u

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Cultuur

Bekijk ook

Hart van Brabant On Stage – S2E16 – Living Room Heroes

Nee, ze dragen geen cape, maar ze vlogen er wel flink in tijdens hun optreden bij Heyhoef …