Toch weer King Henry in Villa Pastorie

King Henry | Foto: Johannes van Dam

TILBURG – Zelf vond Villa Pastorie het onderhand wel eens tijd worden voor wat ‘vers bloed’, maar de vele verzoeken die vanuit verschillende kanten kwamen kon de Villa niet naast zich neerleggen.

Daarom wordt ook dit jaar weer een Brugwachters bij de Buren concert verzorgd door de Elvis-coverband King Henry”, zegt brugwachter Beewee Nederkoorn. “Maar natuurlijk wordt het wederom een gezellige, swingende boel waarbij het publiek zich geen seconde hoeft te vervelen – daar zorgt zanger Henri Toonders wel voor.”

King Henry treedt op in de gezellige tuin van Villa Pastorie aan de Hoevenseweg treedt op donderdag 25 augustus, vanaf 20.30 uur, en de toegang is gratis.

“Over King Henry is eigenlijk niet zoveel nieuws te vertellen”, meent Beewee, “of het moet zijn dat de band onlangs z’n internationale debuut heeft gemaakt. De twee optredens die we begin augustus in Frankrijk hebben gedaan mogen zeker succesvol genoemd worden. Het leek wel alsof ze in de Franse republiek extra blij waren omdat ze na vierhonderd jaar eindelijk weer eens een koning Henry konden toejuichen.”

Het laatste Brugwachters bij de Buren concert staat gepland op 22 september en heeft een bijzonder karakter. De Villa-band zal dan diverse amateurzangers en -zangeressen begeleiden, die een zelfgekozen lied hebben ingestudeerd. “Heb je er ooit van gedroomd om voor een aandachtig publiek een liedje te zingen terwijl je begeleid wordt door een live-band, dan is dit je kans”, zegt Beewee. “Zelf een liedje zingen en alleen al om je durf door iedereen bewonderd worden – het is de ideale manier om jezelf, je familie en je vrienden een onvergetelijke avond te bezorgen!” Zangers en zangeressen kunnen zich nu al aanmelden door een e-mailtje te sturen naar zinghetzelf@xs4all.nl

Kijk voor meer informatie op www.villapastorie.nl of www.piushaven.nl/evenementen

Omroep Tilburg