Een markt in december? Buiten? Brrr … Is dat niet veel te koud? Nee hoor! Want op de Speciale Kersteditie van de Dwalerij in de Noordstraat en de Nieuwlandstraat ga je vanzelf gloeien! Is het niet van de gezellige drukte en de feestelijke uitstraling, dan is het wel van de blije mensen die je er ontmoet, van het hartverwarmend leuke aanbod of van de allerleukste doe-dingen! Warm je op aan de kleine vuurtjes, dans je warm op kerstliedjes of daag iemand uit voor een spannend potje stokvangen. En vergeet ook vooral niet een erwtensoep, glühwein, warme chocomel of wafel te proeven hoor! Allemaal lekker warm dus!

Er zijn weer volop gezellige kraampjes, terrasjes, restaurantjes en winkels in knusse feestdagensfeer gebracht. Je dwaalt heerlijk in de feestelijkste winkelstraten in het Dwaalgebied van Tilburg en komt van alles tegen. Laat je verrassen door theater en muziek, en shop ondertussen de meest originele kerstcadeautjes bij elkaar. En rust vooral tussendoor ook even uit bij een van de bankjes en vuurtjes of doe een wens bij de kerstballenwensfontein!

Dus trek je dikste jas aan, knoop je kerstigste sjaal om, zet je warmste muts op. Draag je liever snowboots en oorwarmers? Dat mag natuurlijk ook. Als je maar lekker komt Kerstdwalen!

De Speciale Kersteditie van de Dwalerij is op zondag 16 december van 12.00 tot 17.00 uur. Een mooie sfeervolle afsluiter van een fantastisch Dwaaljaar!

Meer info: www.facebook.com/dwalerij of www.dwalerij.nl.

Fotografie: Jac Schalk

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Cultuur

Bekijk ook

Knoertgezellige Dwalerij 3 op zondag 26 augustus

Tilburg – Ken je ook dat gevoel? Van lekker slenteren en een beetje dwalen? Van hier…