Op vrijdag 2 november 20.00u opent Carré haar expositie Carré Buitengewoon in de voormalige galerie Kokon aan de Stationsstraat 38. Iedereen is welkom.

Ruim twintig huurders van Carré zijn vertegenwoordigd in deze expositie en dat is buitengewoon veel. De expositie is te meer buitengewoon omdat Carré te lang afwezig is geweest met een expositie in de stad. De kunstenaars van Carré vinden dat er momenteel geen geschikte expositieruimte in Tilburg is om als beeldende kunstenaars op stedelijk niveau een goede expositie neer te zetten.

De kunstenaars zagen zich bijna genoodzaakt om met dit goede weer gewoon buiten te exposeren. Gelukkig geeft de voormalige galerie ze nu onderdak.

De expositie bevat vooral veel schilderwerk van schilders van alle leeftijden. De expositie geeft daardoor een soort tijdsverloop weer. Schilderstijlen die nog bestaan, die de hypes hebben overleefd, die uniek zijn. Dat alles kunt u zelf gaan bekijken. Ook andere disciplines zijn vertegenwoordigd; textiel, fotografie, beeldhouwwerk en videowerk.

Jonge kunstenaars doen mee in de expositie, zij die het gebruik van de computer met de paplepel hebben meegekregen. Het is een unieke, buitengewone kans om zoveel semiprofessionele tot professionele kunstenaars in een expositie samen te zien.

Na de feestelijke opening is de expositie open op za 3, zo 4, do 8, vr 9, za 10 en zo 11 nov steeds van 13.00 tot 17.00u. Tevens op do 8 en vr 9 nov in de avonduren van 19.00 tot 21.00u. De entree is gratis en er ligt een gratis brochure voor u klaar.

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Cultuur

Bekijk ook

Collectie “Kunstbroeders” geëxposeerd in Generalaat

Veel mensen kennen de fraters van Tilburg vooral van het onderwijs. Maar wist u dat nogal …