Home Nieuws Cultuur Weet Anton van Tilborg bezoekers expo te verrassen?

Weet Anton van Tilborg bezoekers expo te verrassen?

Anton van Tilborg exposeert, na een succesvolle eerste tentoonstelling vorig jaar, opnieuw in De Doorloop van zorgcentrum Het Laar. Op zondag 9 december opent de tweede expositie van de kunstschilder. Tot en met 19 januari zijn 32 van zijn werken hier vrij te bekijken.

Ditmaal wil Anton bezoekers verrassen met onder andere een eigen impressie van het werk van een van zijn idolen, Piet Mondriaan.

“Ik heb de stratenplannen van New York, Parijs en Londen gebruikt als basis voor het kenmerkende lijnenspel. De levensloop van Piet Mondriaan heeft mij altijd gefascineerd, net als zijn technieken. Het is een eer dat ik hier nu meer mensen mee kennis kan laten maken”, aldus Anton.

Maar de interesse van Anton reikt verder dan de stijl van Mondriaan, hij schildert ook nog altijd graag portretten. De stijl van Anton is heel variabel, van realistisch tot kubistisch. Bij de tentoonstelling in Het Laar is dan ook een diversiteit aan stijlen te zien.

Dit is de vierde keer dat de werken van Anton van Tilborg openbaar te bekijken zijn. Naast de eerdere expositie in Het Laar, hingen zijn schilderijen ook bij Tandartspraktijk Reijnen en waren enkele werken te zien bij Peerke Donders.

Het Laar | 9 dec 2018 t/m 19 jan 2019

Load More In Cultuur

Bekijk ook

Tilburgs Byzantijns Koor zingt de sterren van de hemel

Het kerstconcert van Stichting EXPO is al jaren een traditie. Dit jaar verzorgt het Tilbur…