Zweten en bladeren tijdens nieuwe editie van Boeken (niet) rond het Paleis

Boekenliefhebbers konden afgelopen zondag weer hun hart ophalen tijdens Boeken rond het Paleis. De boekenmarkt wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Cools en vond dit jaar, vanwege de verbouwing van het Stadskantoor, voor een groot deel niet plaats rond het paleis maar op het nabijgelegen Koningsplein. Behalve de markt zelf stonden er ook enkele andere activiteiten…

Boekenliefhebbers konden afgelopen zondag weer hun hart ophalen tijdens Boeken rond het Paleis. De boekenmarkt wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Cools en vond dit jaar, vanwege de verbouwing van het Stadskantoor, voor een groot deel niet plaats rond het paleis maar op het nabijgelegen Koningsplein.

Behalve de markt zelf stonden er ook enkele andere activiteiten op het programma. Zo werd tijdens deze editie ook de nieuwe Stadsdichter van Tilburg gepresenteerd. A.H.J. Dautzenberg volgt dit jaar Onias Landveld op, die zijn termijn van twee jaar achter net achter de rug heeft.

Op de boekenmarkt zijn verschillende handelaren te vinden en de boeken die er worden aangeboden, zijn zeker niet allemaal van zolder afkomstig. Van antieke romans tot aan hedendaagse comics en van kook- tot reisboek, het is er allemaal te vinden.

Omroep Tilburg