Inbraken bergingen Stedekehof, opnieuw zijn twee mannen aangehouden

De politie heeft twee mannen aangehouden op verdenking van het plegen van inbraken in bergingen aan het Stedekehof bij het Wilhelminapark.
Foto: politie

TILBURG – De politie hield in de nacht van woensdag op donderdag rond tien voor half vier twee mannen aan op verdenking van het inbreken in bergingen aan het Stedekehof.

De politie kreeg in die nacht rond tien over drie een melding dat er aan het Stedekehof aan de Stedekestraat zou worden ingebroken in bergingen. Agenten zien, als ze daar in de buurt rijden, een persoon rennen die voldoet aan het signalement van de mogelijke dader. Ze houden dan in de Meester Stormstraat een 45-jarige man uit Tilburg aan. Op hetzelfde moment controleert de politie ook een man op de hoek Wilhelminapark / Stedekestraat. Uit onderzoek blijkt dat de man, een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, inbrekerswerktuigen bij zich draagt. Ook hij is aangehouden en naar het cellencomplex gebracht. Beide verdachten zitten vast op verdenking van het plegen van inbraken in ruim tien bergingen. De recherche verhoort ze nog.

Kees-Luc Simons