Love, love, love 🎶🎵 het is weer bijna zover: krijt je liefdesboodschap op de Liefdesmuur. Wie weet leest jouw secret crush het ook ❤

Je liefde uitspreken is altijd mooi! En hoe doe je dat beter dan op Valentijnsdag, 14 februari, op een grote liefdesmuur? Dat kan: op de winkellinten Korvel en Besterd laat je toch je creatieve boodschap op de Valentijnsmuur achter! Show your love to the world. De liefdesmuren worden officieel geopend door Ferry van de Zaande.

Het is inmiddels al een traditie, de Valentijnsmuur op Korvel. Honderden Tilburgers gingen je voor. Kenny B. gaf in 2017 nog het goede voorbeeld en krijtte als eerste zijn boodschap op de muur: ‘We zijn niet gelijk, maar wel gelijkwaardig.’ Trek die stoute schoenen aan, en verspreid de liefde. De liefdesmuur Korvel staat op de kruising van de Korvelseweg en de Korveldwarsstraat.

Zo’n initiatief moest natuurlijk opgevolgd worden, dit jaar staat de muur ook weer op Besterd. Het winkelgebied met een open dak, een straat, een plein, een lint, een toegangsweg. Hier wil je je boodschap van liefde kwijt, hier laat je de wereld weten voor wie je leeft. Ga krijten op D’n Besterd. De liefdesmuur Besterd staat op de Besterdring 174. Kijk voor meer op de site van de liefdesmuur.

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Algemeen

Bekijk ook

Slimme camera’s in plaats van paaltjes, maar is het duidelijk?

Tilburg – Vanaf maandag zijn de zestien verzinkbare palen rondom de binnenstad vervangen d…