Tilburg – “Zet in twintig minuten tijd een smaakvol gerecht op tafel dat bestaat uit vier ingrediënten.” Met deze opdracht doken wethouders Marcelle Hendrickx en Erik de Ridder de keuken in samen met hun teams.

En wel in een heel speciale keuken: de keuken van Chef’s Level bij jongerencentrum V39. De kookopdracht was onderdeel van de feestelijke kick-off op 29 januari. Een opwarmer voor genodigden van de gemeente, bedrijfsleven en onderwijs.

Floor van Berkel, manager R-Newt, vertelt enthousiast: “Team Marcelle Hendrickx won overtuigend met ‘Carpaccio Mikado’ als winnende recept. We zijn er klaar voor! Met 17 jongeren beginnen we volgende week al ‘live’ in ons pop-uprestaurant.”

Chef’s Level is een leerwerktraject waarbij jongeren zonder startkwalificatie in één jaar worden opgeleid tot kok of gastheer/-vrouw MBO-niveau 1.

Het pop-uprestaurant gaat open vanaf woensdag 7 februari. Reserveren kan telefonisch via 013 – 543 01 40 (ma – do tussen 9.00 en 17.00 uur) of per e-mail: chefslevel@r-newt.nl.

fotocredits: Chef’s Level

Laat meer zien van Lifestyle

Bekijk ook

Documentaire ‘Schapenheld’ met Q&A in Cinecitta

Tilburg – “Een vrijgevochten Brabantse schaapsherder worstelt met zijn idealen…