Tilburg – Tijdens de Dutch Happiness Week zal er op 19 maart in de Bibliotheek Wagnerplein in Tilburg Noord een seminar plaatsvinden. Dit seminar genaamd ‘Wat is geluk’ wordt gegeven door Ulrich Wanga, teamcoördinator bij jeugdreïntegratie-netwerk ‘Verdien je Ticket’ en activiteitenbegeleider bij dagbesteding Stichting het Anker.

Ulrich Wanga is op zoek gegaan naar wat gelukkig zijn inhoudt. Hij gebruikt zijn eigen leerprocessen en kennis om anderen te helpen hun visie over geluk helder te krijgen en te kijken wat zij hierin kunnen aanpassen om meer geluk te ervaren.

Het doel van dit seminar is deelnemers anders te laten denken, een verschuiving in perceptie te bieden. Dat mensen naar huis gaan met nieuwe mogelijkheden om anders naar zichzelf en hun leven te kijken. Het is zowel persoonlijk als informatief en interactief.

Tijdens het seminar zullen persoonlijke verhalen naar voren komen, de kracht van zelfhulpboeken, theorie, kleine oefeningen en tips die deelnemers zelf kunnen uitvoeren.

Het seminar is vrij toegankelijk en heeft een maximale capaciteit van 100 mensen.

Bibliotheek Wagnerplein | di 19 mrt | 15.00-18.00u

Graag even aanmelden via: aanmelden@verdienjeticket.nl

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Lifestyle

Bekijk ook

Collectie “Kunstbroeders” geëxposeerd in Generalaat

Veel mensen kennen de fraters van Tilburg vooral van het onderwijs. Maar wist u dat nogal …