Goirle – Een Herenboerderij is een kleinschalige coöperatieve boerderij in eigendom van 200 huishoudens die hen voorziet van groente, fruit, aardappelen, vlees en eieren. Samen hebben ze een boer in dienst die op een duurzame manier kwalitatief hoogwaardig voedsel produceert dat de leden-Herenboeren willen eten. Op dinsdag 23 oktober heeft Herenboeren Hart van Brabant een informatieavond in Goirle.

Ze zijn volop aan het werk om in Hart van Brabant te komen tot een Herenboerderij. Om te kunnen starten is het belangrijk dat er voldoende geïnteresseerden zijn die op termijn bereid zijn om per huishouden een eenmalige investering te doen. Hoeveel die is, welke stappen gezet moeten worden tot er van de eigen boerderij gegeten kan worden en wat het je allemaal oplevert, vertellen ze je graag.

Een vertegenwoordiger van Herenboeren Hart van Brabant is bereid om geïnteresseerden meer te vertellen over de ins en outs van een Herenboerderij. Ze nodigen je daarom van harte uit op 23 oktober om 20.00 uur in Wijkcentrum De Wildacker, Van Hogendorpplein 73 in Goirle. Meer informatie over Herenboeren staat op www.HartvanBrabant.Herenboeren.nl, www.Herenboeren.nl en op Facebook @herenboerenhartvanbrabant.

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Goirle

Bekijk ook

Informatieavond nieuwbouw basisschool De Wildschut Gilze

Gilze en Rijen – Basisschool De Wildschut in Gilze heeft voor geïnteresseerden dinsd…