Internationale Vrouwendag: Hart voor Heldinnen

Tilburg – Al meer dan honderd jaar wordt over de hele wereld op 8 maart Internationale Vrouwendag gevierd. Dit is ook al decennia in Tilburg een vanzelfsprekende traditie. Het landelijk thema is dit jaar ‘Heldinnen’. Feniks Emancipatie Expertise Centrum, de Kennismakerij, Kunstloc Brabant en de Provinciale Vrouwenraad slaan de handen ineen met een feestelijk programma in de LocHal.
Om kwart over zeven in de avond begint het programma met de opening van de expositie ‘Unmapped’, een interdisciplinair samenwerkingsproject van Claudia den Boer (fotograaf), Katja Grässli (choreograaf) en Dorien de Wit (beeldend kunstenaar en schrijver).

Hierna zal het ‘Collegetour’-programma starten met hoofdgast en heldin van deze avond: 3FM-DJ Angelique Houtveen. Muzikale bijdrage komt van singer-songwriter Anne van Damme. Naast het gratis inhoudelijke programma is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de gezamenlijke maaltijd in het stadscafé van de LocHal. Vanaf tien uur gaan de voeten van de vloer tijdens de spetterende afterparty waar muziek wordt gedraaid uit de Top2000 van vrouwelijke artiesten.

LocHal | vr 8 mrt | meer informatie op de website of via Facebook.

Omroep Tilburg