De kandidaten voor de Vrijwilligersprijzen van 2018 zijn bekend. Voor deze prijs werden 13 organisaties en 25 vrijwilligers, onder wie 5 jongeren, voorgedragen. Uit de nominaties blijkt hoe divers vrijwilligerswerk is.

Wie uiteindelijk de felbegeerde prijzen gaat winnen, bepaal jij samen met de jury. Woon je in Tilburg, Berkel-Enschot of Udenhout dan kun je tot en met 24 september je stem uitbrengen op een vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie die volgens jou van grote betekenis is voor onze samenleving. Verderop lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Genomineerden

De genomineerden in de categorie ‘Vrijwilliger van het jaar 2018’ zijn José van den Broek, Annelies van Zeben en Dalila Berden.

Voor de titel ‘Vrijwilligersorganisatie van het jaar’ zijn genomineerd Resto-013, Stichting NAHuis en IVN afdeling Tilburg.

De winnaar van de ‘Jonge Vrijwilligersprijs’ wordt gekozen door de jury.

Hoe breng je je stem uit? Ga naar de website www.vrijwilligerstilburg.nl of www.contourdetwern.nl. Hier staan alle genomineerden plus de argumentatie van de jury waarom juist zij genomineerd zijn. De stemmen die door het publiek worden uitgebracht, tellen voor 2/3 mee in de selectie. Voor het resterende deel bepaalt een vakjury de uiteindelijke prijswinnaars.

Op vrijdag 5 oktober worden de vrijwilliger en de vrijwilligersorganisatie van 2018 bekendgemaakt. Dit gebeurt tijdens een feestelijke prijsuitreiking.

De Tilburgse Vrijwilligersverkiezing wordt georganiseerd door ContourdeTwern, in opdracht van de gemeente Tilburg en samen met het Brabants Dagblad.

Fotobijschrift: De genomineerden voor de Tilburgse Vrijwilligersprijzen 2018. José van den Broek (groene outfit), Annelies van Zeben (witte outfit) en Dalila Berden (donkerpaarse outfit).

Fotografie: Beeld Werkt

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Lifestyle