Home Nieuws Lifestyle Vacatures ContourdeTwern | week 2 2018

Vacatures ContourdeTwern | week 2 2018

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van de vacatures van deze week.

Buurtbemiddelaar

Ben jij onpartijdig, geduldig en kun je goed luisteren? Meld je dan aan als buurtbemiddelaar! Je werkt altijd met tweeën en krijgt een basistraining. Samen maken we de stad een stukje leefbaarder! (6105480)

 

Gastvrouw en assistent huismeester

Damast (ouderenzorg) is op zoek naar een echte, dienstverlenende gastvrouw die daarnaast licht administratieve taken op zich neemt (6106073), én naar een assistent-huismeester voor het verrichten van kleine onderhoudstaken en ondersteuning bij logistieke en faciliterende werkzaamheden (6106074).

 

 

Medewerker receptie

Zijn begrip voor cultuurverschillen, integriteit en samenwerken voor jou vanzelfsprekend? Misschien word jij dan wel de nieuwe ambassadeur van Vluchtelingenwerk Zuid Nederland! De organisatie begeleidt en ondersteunt asielzoekers en vluchtelingen van aankomst naar toekomst. Je ontvangt de bezoekers, handelt telefoontjes af en voert administratieve werkzaamheden uit. Smaakt dit naar meer? Wij horen graag van je! (6102097)

 

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Op www.vrijwilligerstilburg.nl staan nóg meer leuke vrijwilligersvacatures! Heb je liever persoonlijk contact? Loop dan eens binnen bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk in jouw wijk. Kijk op de website voor zowel adressen als openingstijden, of bel eens naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Load More In Lifestyle

Bekijk ook

Makers Base in Tilburg krijgt waarschijnlijk een vervolg

Tilburg – Makers Base is een kweektuin voor kunst en tech die een aantal maanden gel…