Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Barvrijwilliger

Wijkcentrum ‘t Sant is op zoek naar een enthousiaste barvrijwilliger. Je ‘bemant’ samen met de collega’s de bar, maar doet ook bijkomende werkzaamheden. Zin om dit leuke team te versterken? Mail dan gauw ingridvanstiphout@contourdetwern.nl of bel 013 467 19 26.

 

Budgetcoach

Als budgetcoach begeleid je mensen die moeite hebben met het omgaan met geld, bonnetjes, administratie en huishoudboekjes. Voordat je een groepje gaat begeleiden, krijg je een korte training van Stichting Lezen en Schrijven. Interesse? Stuur dan een mail naar tessapersijn@bibliotheekmb.nl of bel Tessa op 06 131 01 657.

 

 

Ondersteuner technische lessen

Het Schakelcollege zoekt technische vrijwilligers voor het ondersteunen van technieklessen, voor jongeren die de Nederlandse taal nog niet goed spreken. Heb je kennis van techniek, materiaal en veiligheid en heb je affiniteit met de doelgroep? Leuk! Stuur dan gauw een mailtje naar Resie van Loon via rvloon01@onderwijsgroeptilburg.nl.

 

 

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op www.vrijwilligerstilburg.nl. Heb je toch liever persoonlijk contact? Loop dan binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de website voor adressen en openingstijden, of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Lifestyle

Bekijk ook

Vacatures ContourdeTwern | week 24 2019

Transfervrijwilliger Informele Zorg Tilburg Transfervrijwilligers bezoeken mensen thuis al…