Vacatures ContourdeTwern | week 4 2019

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Begeleider vakantieweek

Voor (jonge) gezinnen die in armoede leven, organiseert Stichting Weekje Weg vakanties. Bezorg jij die Tilburgse gezinnen onvergetelijke vakanties? Meld je dan aan als begeleider. Kijk eens op www.stichtingweekjeweg.nl voor meer informatie, of reageer via info@stichtingweekjeweg.nl.

Gastvrouw/-heer Mariëngaarde

Mariëngaarde is een bijzondere en kunstzinnige leef- en werkomgeving voor kunstenaars en kunstminnaars vanaf middelbare leeftijd. Hiervoor zijn ze op zoek naar vrijwilligers die alles in goede banen kunnen leiden. Als tegenprestatie mag je gebruikmaken van scholing én gratis deelnemen aan activiteiten. Iets voor jou? Mail dan naar j.biegelaar@gmail.com.

Sportieve begeleider

Amarant is op zoek naar een sportieve vrijwilliger die stevig in zijn schoenen staat. Iemand die een uitdaging ziet in het begeleiden van een jongen van 17 jaar, met een verstandelijke beperking, bij het bezoeken van zijn vader. Ben je in bezit van een rijbewijs en houd je van een uitdaging? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per mail: d.damen@idirs.nl.

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op www.vrijwilligerstilburg.nl. Heb je toch liever persoonlijk contact? Loop dan eens binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de website voor adressen en openingstijden of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Omroep Tilburg