Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Wonderlijke Watertuin

De Wonderlijke Watertuin wordt een voorbeeldtuin voor inwoners van de regio Tilburg, met diverse maatregelen om wateroverlast en hitte in de stad te beperken. Daarnaast is de tuin een waterspeelplek voor kinderen. Word jij vrijwilliger op deze plek waar educatie en recreatie hand in hand gaan? Meer info: lucy.bathgate@gmail.com of 06 154 79 528.

Woordenschattraining voor kids

OBS De Fonkel zoekt vrijwilligers die woordenschattraining willen geven aan kinderen. Een docent ondersteunt en bereidt de bijeenkomsten voor. Beheers je de Nederlandse taal en wil je kinderen iets leren? Leuk! Bel dan naar 013 303 00 60 of stuur een mail: tamaravangompel@deteddybeer.nl.

 

 

Vrijwilligers ETZ

In het ziekenhuis is altijd plek voor nieuwe vrijwilligers. Verzorg je graag bloemen in combinatie met een praatje met de patiënt, wil je aan de slag als gastvrouw of ondersteun je liever in de huiskamer van de afdeling neurologie? Binnen het ETZ is er voor iedereen passend vrijwilligerswerk te vinden. Meer info? Mail dan naar vrijwilligerswerk@etz.nl.

 

 

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Op www.vrijwilligerstilburg.nl vind je meer informatie over deze en andere vacatures. Liever persoonlijk contact? Loop gerust een keer binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen, of bel het AdviesPunt via 013 549 86 46.

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Lifestyle

Bekijk ook

Vacatures ContourdeTwern | week 15 2019

Het is lente: lekker naar buiten! Deze mevrouw van 69 woont in de buurt van het centrum. Z…