Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

 

Bezoekvrijwilliger Reyshoeve

Kom jij af en toe op bezoek bij een dementerende bewoonster van de Reyshoeve (Reeshof)? Samen koffie drinken, een fotoboek doorkijken of een praatje maken? Heb jij een uurtje tijd per week, ben je rustig en sociaal? Neem dan even contact op via r.v.d.meer@dewever.nl.

Help de Tilburgse beiaard

Stichting Vrienden van de Tilburgse Beiaard maakt het mogelijk dat de beiaard op de Heikese toren elke week bespeeld wordt én realiseert culturele en muzikale samenwerkingen. Om dit alles in goede banen te leiden zoeken zij vrijwilligers. Voor het werven van fondsen, promotie via sociale media en de administratie. Meer informatie via fonsmommers@gmail.com.

 

 

Creatieve vrouw

Feniks zoekt een ‘crea bea’ die haar creatieve kunsten graag met een groep vrouwen deelt. Je begeleidt op dinsdagmiddag de knutselactiviteit en hebt oog en oor voor de situatie van de deelneemsters. Enthousiast? Leuk! Neem vrijblijvend contact op met Mo van Bavel voor meer informatie: mo.vanbavel@fenikstilburg.nl.

 

 

Nog meer leuke vacatures!

Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op www.vrijwilligerstilburg.nl. Vind je het fijner om persoonlijk contact met Steunpunt Vrijwilligerswerk te hebben? Loop dan binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen, of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Lifestyle

Bekijk ook

Vacatures ContourdeTwern | week 15 2019

Het is lente: lekker naar buiten! Deze mevrouw van 69 woont in de buurt van het centrum. Z…