Vacatures ContourdeTwern | week 47 2018

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Musicalvereniging BOeMS

BOeMS heeft twee leuke vacatures voor vrijwilligers. Als productieleider ben je de spin in het web en bewaak je het totaalplaatje van een musical. Je werkt o.a. samen met choreografie en de muzikale ondersteuning.

Liggen communicatie en beleidsmatig werken je meer, dan is misschien de rol van voorzitter je op het lijf geschreven! Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met secretariaat@boems.nl.

Geheugenwinkel

Als vrijwilliger in de geheugenwinkel geef je informatie over vergeetachtigheid, geheugen en dementie. Ook worden hulpmiddelen verkocht. Heb je geduld, inlevingsvermogen én heb je interesse? Leuk! Neem dan contact op met Phil Mutsaers: 013 544 94 66.

Beheerder MFA Zuiderkwartier

Ben jij gastvrij en vind je het leuk om voor iedereen binnen het wijkcentrum het aanspreekpunt te zijn? Er is altijd wel iets te doen in het levendige wijkcentrum en je werkzaamheden zijn divers. Ben je een aanpakker en werk je graag zowel zelfstandig als in een team? Neem dan contact op met Rob Haen via 013 535 32 55.

 

 

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op www.vrijwilligerstilburg.nl. Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact? Loop dan gerust eens binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen, of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Omroep Tilburg