Ben je benieuwd of vrijwilligerswerk iets voor jou is? Je ontdekt het op woensdag 27 februari om 19.00 uur bij de gratis bijeenkomst in de LocHal (Stemmingmakerij). Meld je aan via www.vrijwilligerstilburg.nl. Je bent van harte welkom!

(Assistent) Zweminstructeur
Ben jij een zwemfan en wil je kinderen goed leren zwemmen? Dan is de rol van (Assistent) Zweminstructeur iets voor jou! TRB-RES is een Tilburgse Zwemvereniging met aandacht voor zwemsporten en reddingsbrigade. Je werkt in een gezellig instructeursteam waar je verder kunt ontwikkelen. Ben je al enthousiast? Of wil je meer info? Neem dan vrijblijvend contact op per mail: vrijwilligers@trbres.nl.

Medewerker Vrijwilligerspunt
Vrijwilligerspunt Tilburg Zuid Oost zoekt een vrijwillig medewerker die voor vrijwilligerswerk en burenhulp gaat bemiddelen in vraag en aanbod. De vrijwilligersorganisaties krijgen van jou info en advies. Werk jij graag met mensen en ben je digitaal vaardig? Dan ontmoet Maaike jou graag! maaikestevens@contourdetwern.nl.

Vacaturebank vrijwilligerswerk
Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op www.vrijwilligerstilburg.nl. Toch liever persoonlijk contact? Loop dan binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk of kijk op de website voor adressen en openingstijden. Heb je een algemene vraag? Bel dan naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Laat meer zien van Lifestyle

Bekijk ook

Van Hieruit: Negen Tilburgse kunstenaars bij PARK

Wat is PARK toch een mooie plek. De ruimte zelf, de exposities, de ongedwongen sfeer, de e…