Gelijkspel in derby tussen WSJ en SVG

Tilburg – Op zondag 19 november werd op Sportpark ’t Kraaienbos de derby tussen WSJ en SVG gespeeld. De wedstrijd eindigde onbeslist: 2-2.

De eerste helft was overduidelijk voor WSJ. In de 12e minuut werd hun goede spel beloond met de openingsgoal van Serdar. Ondanks het feit dat SVG nauwelijks gevaar wist te stichten in de eerste helft, wist het in de 24e minuut op 1-1 te komen. Sander Huijben wist te scoren. Met 1-1 gingen de teams de rust in. Even daarvoor had WSJ een kans op 2-1 gemist.

Na rust begon SVG heel sterk en dat spel werd beloond toen het team de 1-2 scoorde. Invaller Ugur Elmas nam de goal voor zijn rekening. Echter was het WSJ dat na de 1-2 weer het initiatief nam. WSJ werd beloond voor dit initiatief toen het in de 74e minuut de 2-2 scoorde en daarmee de eindstand op het scorebord zette.

(Bron: 013voetbal.nl)