Twee overwinningen voor Tilburg Trappers

TILBURG – De ijshockeyers van Tilburg Trappers hebben afgelopen weekend beide wedstrijden tegen Blue Devils gewonnen. De eerste wedstrijd werd 5-2 en de tweede eindigde in een 1-6 overwinning.

De Tilburgse ijshockeyers waren al in het begin de beste ploeg. Na zeven minuten kwam dan ook de eerste treffer, Parker Bowles maakt de 1-0. Al snel volgen meerdere treffers.

De 2-0 van Bowles de 3-0 van Bruijsten en de 4-0 van Van den Heuvel. Blue Devils maakt wel nog de 4-1 en zelfs de 4-2. Maar na even aanzetten maakt Tilburg Trappers er alweer 5-2 van, dit is ook de eindstand.

De tweede wedstrijd was niet veel moeilijker. Op het ijs van de Blue Devils gaat het de Tilburgers gemakkelijk af. De Bonth maakt de 0-1 na ongeveer 8 minuten. De 0-2 komt van Bruijsten, de 0-3 van Vogelaar, de 0-4 van De Hondt en de 0-5 van Bruijsten.

In de 46e minuut maakt Montgomerey de 0-6. Blue Devils weet nog wel een keer te scoren, Waldowsky beslist de eindstand op 1-6. Trappers heeft nog één overwinning nodig om de volgende ronde te halen, dit kan dinsdag al gebeuren tegen opnieuw Blue Devils.