Home Nieuws Sport Twee overwinningen voor Tilburg Trappers

Twee overwinningen voor Tilburg Trappers

TILBURG – De ijshockeyers van Tilburg Trappers hebben afgelopen weekend beide wedstrijden tegen Blue Devils gewonnen. De eerste wedstrijd werd 5-2 en de tweede eindigde in een 1-6 overwinning.

De Tilburgse ijshockeyers waren al in het begin de beste ploeg. Na zeven minuten kwam dan ook de eerste treffer, Parker Bowles maakt de 1-0. Al snel volgen meerdere treffers.

De 2-0 van Bowles de 3-0 van Bruijsten en de 4-0 van Van den Heuvel. Blue Devils maakt wel nog de 4-1 en zelfs de 4-2. Maar na even aanzetten maakt Tilburg Trappers er alweer 5-2 van, dit is ook de eindstand.

De tweede wedstrijd was niet veel moeilijker. Op het ijs van de Blue Devils gaat het de Tilburgers gemakkelijk af. De Bonth maakt de 0-1 na ongeveer 8 minuten. De 0-2 komt van Bruijsten, de 0-3 van Vogelaar, de 0-4 van De Hondt en de 0-5 van Bruijsten.

In de 46e minuut maakt Montgomerey de 0-6. Blue Devils weet nog wel een keer te scoren, Waldowsky beslist de eindstand op 1-6. Trappers heeft nog één overwinning nodig om de volgende ronde te halen, dit kan dinsdag al gebeuren tegen opnieuw Blue Devils.

Load More In Sport

Bekijk ook

ETZ zoekt servicegerichte gastvrouwen en -heren

Tilburg – In het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) zijn veel vrijwilligers actie…