Vrouwen SC ‘t Zand aan kop na winst bij SC Buitenveldert

Waar alle wedstrijden in Zuid werden afgelast werd er in Buitenveldert wel gevoetbald. De vrouwen van SC ‘t Zand mochten zondag op bezoek bij SC Buitenveldert VR2 voor het 13e competitieduel, en wonnen met 1-4.

In de eerste helft van de wedstrijd kregen de vrouwen uit Tilburg de grootste kansen om de score te openen. Tegen alle verhoudingen in kwam de thuisploeg vlak voor rust op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft werd er nog beter gevoetbald door SC ‘t Zand en beter omgegaan met de scoringskansen. Zo zorgde Marte van de Wouw voor twee doelpunten, maakte Buitenveldert een eigen doelpunt en maakte aanvoerster Nadia Kools de 1-4, tevens de eindstand.

Omdat nummer twee op de ranglijst Woezik 1-1 gelijkspeelde bij FC Gelre, is de koppositie nog meer verstevigd. Het verschil met Woezik is nu 7 punten met twee wedstrijden meer voor de Tilburgers.

Bron: 013voetbal.nl