Wedstrijd van de week: SV Nevelo – RKDSV

Oisterwijk – Op zondag 12 november speelde SV Nevelo uit Oisterwijk op Sportpark D’n Donk de thuiswedstrijd tegen RKDSV uit Diessen. De ploeg uit Oisterwijk wist de wedstrijd met 2-1 naar zich toe te trekken.

De teams gingen met een stand van 0-0 de rust in. Nevelo kreeg in de eerste helft de beste kans toen spits Amen Andrew faalde tegenover de keeper van RKDSV.

Na rust wist RKDSV de leiding te nemen via Rens Timmermans: 0-1. Een kwartier na de 0-1 kreeg Nevelo een penalty nadat Khalid Korch was neergehaald. Rens van Lissum benutte de penalty: 1-1. Diezelfde Rens van Lissum wist de wedstrijd uiteindelijk te beslissen. Hij wist de bal binnen te werken nadat Job Viellevoye de bal terugkopte.

De slotfase werd nog hectisch. Nevelo kwam met tien man te staan na een tweede gele kaart voor invaller Korch, maar hield stand en trok de zege naar zich toe.

Scheidsrechter L. op ’t Hoog had geen makkelijke middag. In totaal moest hij zeven gele kaarten uitdelen. Nevelo stijgt dankzij de overwinning naar de derde plek in de vierde klasse D.

(Bron: 013voetbal.nl)