Home Organisatie

Organisatie

De merknaam van De Lokale Omroep Tilburg is Omroep Tilburg. Deze merknaam wordt naar buiten toe gebruikt voor radio, TV en online. Het is in gemeente Tilburg en omgeving intussen een bekend merk en dat doet recht aan de zender. Omroep Tilburg biedt de gemeente en omliggende gemeentes een lokale omroep met een totaalpakket van televisie, radio en online media, terwijl nog veel lokale omroepen zich enkel op radio en internet richten.

Het zijn de vrijwilligers van Omroep Tilburg, die hun werkzaamheden verrichten en voor de inwoners van de gemeente Tilburg en omliggende gemeentes uitzendingen verzorgen voor radio, televisie en internet. Omroep Tilburg wil op een eigentijdse manier aansluiting blijven zoeken bij de kijker/luisteraar door steeds het aanbod van informatie aan te passen aan het actuele tijdsbeeld. Social media wordt daarbij zeer actief ingezet.

Omroep Tilburg wil de meest vanzelfsprekende partner zijn voor informatievoorziening van, voor en door de inwoners van de gemeente Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, omliggende gemeentes en haar gasten. Omroep Tilburg werkt er hard aan een bron van kennis en informatie, podium voor meningsvorming en debat en drager van cultuur te zijn. Het programma aanbod geeft voldoende spreiding over de gehele gemeente Tilburg en omgeving en streeft bij iedere programmering naar de ICE normering van de Mediawet.