Tilburg Trappers trapt het ijsseizoen af met feestelijke open dag voor fans

Na maanden wachten, is het voor ijshockeyfans bijna weer zo ver: op zondag 1 september kunnen zij weer genieten van hun favoriete sport. Tilburg Trappers trapt het nieuwe seizoen af met een feestelijke open dag, die voor iedereen gratis toegankelijk is.

Vanaf 11.00 uur opent IJssportcentrum Tilburg de deuren voor een dag vol ijsplezier en actie. Jong en oud kunnen zich de hele dag vermaken en sluiten af met een knallend feest in de Biergarten. Voor de jongste Trappers-fans is er een zoekactie georganiseerd: door het hele stadion liggen vijftig hockeypucks verstopt. Vind je er een, dan win je een Trappers-prijs. Daarnaast is er één speciale, gouden puck verstopt. Degene die deze puck vindt, gaat naar huis met de hoofdprijs: een wedstrijdshirt gesigneerd door het volledige Tilburg Trappers-team.

De dag begint om 11.00 uur met een vriendschappelijke oefenwedstrijd tussen de jeugdteams van Tilburg Trappers U-13 en Herner EV Miners U-13. Om 12.45 uur krijgen fans de kans om zelf het ijs op te gaan, samen met de mascotte Bucky Buckeroo.

Meet & Greets

Vanaf 13.30 uur kunnen de fans hun favoriete spelers ontmoeten en handtekeningen verzamelen. De spelers van Tilburg Trappers nemen de tijd om met fans op de foto te gaan en speciale posters te signeren. Om 14.30 uur is het tijd voor wat meer actie op het ijs met workshops schaatsen en curlen. Heb je zelf talent op het ijs? Dan kun je dat bewijzen op de speciale parcoursen die zijn uitgezet.

Om 16.30 uur barst het echte werk los als de Oberliga-teams van Tilburg Trappers en Herner EV Miners het tegen elkaar opnemen in een oefenwedstrijd. Deze match is gratis te bezoeken en biedt fans een voorproefje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Na afloop nodigt het team alle fans uit om de dag gezamenlijk af te sluiten met een groot feest in de Biergarten. Dit is het perfecte moment om je laatste vragen te stellen aan je favoriete speler.

Formule 1

Ben je naast ijshockey ook een groot Formule 1-fan? Ook dan ben je bij de open dag van Trappers aan het juiste adres. Vanaf 15.00 uur wordt de Grote Prijs van Italië live uitgezonden in de businesslounge, zodat je niets hoeft te missen. En als kers op de taart kunnen racefans van 11.00 tot 16.30 uur de MoneyGram Haas F1 Team showcar in het echt bewonderen.

LEES OOK:
Dit is wanneer Tilburg Trappers weer aan de slag moet

Angela Weisz