Wedstrijd Willem II – PSV vervroegd, speelschema tot en met januari bekend

Foto: Geert van Erven

Willem II heeft het programma van de Eredivisie tot en met januari 2025 vastgesteld. Ook vindt er een wijziging plaats in de thuiswedstrijd van zaterdag 28 september tegen PSV.

Omdat het bekend is welke clubs Europees gaan spelen, zijn de speeldata en aanvangstijden van Willem II tot en met januari 2025 gepubliceerd. Tegelijkertijd vindt er een wijziging plaats voor het duel tegen PSV. Door de Europese verplichtingen van PSV is, de thuiswedstrijd van zaterdag 28 september, die om 21.00 uur zou beginnen tegen de Eindhovense ploeg, vervroegd naar 16.30 uur.

Eredivisiewedstrijden

Deelnemers aan de Europese toernooien kunnen aangeven of eredivisiewedstrijden binnen een speelronde moeten worden verplaatst. Dit kan hen helpen beter te herstellen van gespeelde wedstrijden of zich beter voor te bereiden op komende wedstrijden. De wijzigingen in het competitieprogramma komen voort uit de afspraken die alle Eredivisieclubs en het competitiebestuur betaald voetbal met elkaar hebben gemaakt.

Supporters die door de tijdswijziging niet meer aanwezig kunnen zijn bij de wedstrijd, kunnen contact opnemen met de afdeling Ticketing.

Speelronde 21

Het competitieprogramma is tot en met speelronde 21 bekendgemaakt door de KNVB. De Tricolores spelen de laatste wedstrijd van het jaar thuis tegen NEC op zondag 22 december om 16.45 uur. Na de winterstop trapt het Tilburgse team op zondag 12 januari om 12.15 uur af in Enschede. Het volledige speelschema is te zien op de website van Willem II.

LEES OOK:
Willem II zet twee jeugdspelers definitief door naar het eerste elftal

Vanessa Spaanderman