Het Andere Normaal – De transitie in het horecaonderwijs bij De Rooi Pannen

In ons programma ‘Het Andere Normaal’ gaan we op zoek naar vragen én antwoorden binnen de verschillende transities die gaande zijn.

We zijn te gast bij de horeca-opleiding van De Rooi Pannen. Daar werd afgelopen maandag een gloednieuwe aula met bijbehorende keuken geopend. In deze aula vind je geen snoep- of frisdrankautomaten, maar wordt het eten – uiteraard door de studenten zelf – vers bereid.

Maar het is niet alleen de nieuwe inrichting en het voldoen aan alle huidige hygïene-eisen, die de meeste vernieuwing met zich meebrengt. Alle transities op het gebied van eten en drinken, worden ook meegenomen in de opleiding.

In ons programma ‘Het Andere Normaal’ gaan we op zoek naar vragen én antwoorden binnen de verschillende transities die gaande zijn.

We zijn te gast bij de horeca-opleiding van De Rooi Pannen. Daar werd afgelopen maandag een gloednieuwe aula met bijbehorende keuken geopend. In deze aula vind je geen snoep- of frisdrankautomaten, maar wordt het eten – uiteraard door de studenten zelf – vers bereid.

Maar het is niet alleen de nieuwe inrichting en het voldoen aan alle huidige hygïene-eisen, die de meeste vernieuwing met zich meebrengt. Alle transities op het gebied van eten en drinken, worden ook meegenomen in de opleiding.

Omroep Tilburg