Deze week legt Marc Pruijn in Het Andere Normaal uit wat we nu eigenlijk verstaan onder circulair produceren én consumeren en laat foodblogger Anne Travel Foodie zien hoe je makkelijk iets lekkers kunt maken van ingrediënten die je anders misschien weg zou gooien.
Dit vind je misschien ook interessant
Wijkcentrum de Symfonie krijgt duurzame kroonluchter zoals in de LocHal
Ter ere van het 12,5-jarig bestaan ontving wijkcentrum de Symfonie een duurzame kroonluchter van de wijk. Het cadeau werd gemaakt van gerecyclede plastic flesjes en is gebaseerd op de grootste circulaire kroonluchter...
12 oktober 2023
Tilburg in actie voor slachtoffers aardbeving in Marokko: “Het is toch je medemens”
Het nieuws van de aardbeving in het zuiden van Marokko sloeg in als een bom bij de Marokkaanse gemeenschap in Tilburg. Verschillende organisaties slaan daarom de handen ineen om zoveel mogelijk geld en goederen op te...
13 september 2023
Karlijn is voor één dag eigenaar van een kledingwinkel
Tilburg is een duurzaam initiatief rijker en dat past goed binnen de ambities van de gemeente om in 2045 volledig circulair te zijn. Daarom was de wethouder aanwezig bij de opening van een tweedehands kledingwinkel, die...
7 juli 2023