Deze week duiken we in Het Andere Normaal in de wereld van snelle hamburgers, frietjes en kipnuggets om te zien hoe de verduurzaming ook daar van toepassing is. En we spreken met Jacqueline van Eerd, die op het voormalige terrein van Ut Rooie Bietje een nieuw initiatief voor groene ondernemers is begonnen: Un Bietje Groen.
Dit vind je misschien ook interessant
Marieke over Dag van de Witte Stok: ‘Pleur niet overal die deelscooters neer’
Het is niet iets wat je dagelijks ziet, wat zich dinsdag 15 oktober op het Pieter Vreedeplein voltrekt. Wereldwijd is het de Dag van de Witte Stok. Tientallen Tilburgers wanen zich in het openbaar zo blind als een mol...
15 oktober 2024
Michelin bekroont dít gezellige restaurant in Tilburg: prijs en kwaliteit in bijzondere balans
Wie wandelt over de stoepen van het woonwijkje ‘Armhoefse Akkers’, staat bij het naderen van de straten J.P. Coen en Maetsuijcker plots aan de grond genageld van verbijstering. Er rijst hier een toprestaurant, dat ruik...
4 oktober 2024
Refashion Month in Tilburg: Duurzaamheid in de spotlight met mode, workshops en meer
Tilburg staat deze maand in de schijnwerpers met de Refashion Month, waarin duurzaamheid en hergebruik van textiel centraal staan. Gedurende september laten verschillende initiatieven zien hoe het anders kan op het...
6 september 2024