Het Andere Normaal – Wat hebben we geleerd van de eerste editie van Smaaktafels?

Afgelopen vrijdag vond in de LocHal in Tilburg de tweede editie van ‘Smaaktafels’ plaats. Ook dit keer werd er veel gepraat over eten en eetgewoontes, maar natuurlijk werd er ook geproefd. Chefkok Koos de Wolf van De Houtloods in de Spoorzone mocht voor deze middag de gerechtjes verzorgen.

Bij Koos in de keuken gaat het er niet alleen om wat de mensen graag willen eten, maar ook als persoon heeft hij een sterke mening over bepaalde eetgewoontes. Wat dat precies inhoudt en hoe de editie van Smaaktafels verder is verlopen, zie je in deze reportage.

Afgelopen vrijdag vond in de LocHal in Tilburg de tweede editie van ‘Smaaktafels’ plaats. Ook dit keer werd er veel gepraat over eten en eetgewoontes, maar natuurlijk werd er ook geproefd. Chefkok Koos de Wolf van De Houtloods in de Spoorzone mocht voor deze middag de gerechtjes verzorgen.

Bij Koos in de keuken gaat het er niet alleen om wat de mensen graag willen eten, maar ook als persoon heeft hij een sterke mening over bepaalde eetgewoontes. Wat dat precies inhoudt en hoe de editie van Smaaktafels verder is verlopen, zie je in deze reportage.

Omroep Tilburg