Tilburg – Een nog onbekende man sloeg dinsdagavond 16 oktober een bewoonster van de Lange Nieuwstraat in het gezicht toen zij hem betrapte op insluiping. De man nam meerdere spullen mee en verdween. De politie doet onderzoek.

Het incident speelde zich af in een woning met kamerverhuur. Toen de bewoonster rond 22.30 uur uit de douche richting haar kamer liep, stuitte zij in haar kamer op een voor haar onbekende lichtgetinte, slanke man. Toen zij de man aansprak wilde hij direct weglopen. Hierbij sloeg hij de bewoonster in het gezicht en verdween.

De insluiper, gekleed in een wit shirt met lange mouwen en zwarte pet, bleek meerdere spullen, waaronder een telefoon en een laptop, van het slachtoffer meegenomen te hebben. Ook de kamer van een medebewoner bleek doorzocht.

De vrouw en de andere bewoner deden aangifte. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp-nummer 06 – 1220 7006.

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Tilburg Binnenstad

Bekijk ook

Voetafdrukken leiden naar vermoedelijke insluiper(s)

Tilburg – Afdrukken van blote voeten in de rijp op een plat dak hebben de politie in…