Gratis vrijwilligersmarkt
Vrijwilligerswerk zorgt voor een groter geluksgevoel, blijkt uit onderzoek. Wil jij je oriënteren op een vrijwilligersbaan of korte (eenmalige) klus? Kom dan langs op 19 maart, tussen 14.00 en 17.30 uur op Fontys Hogescholen, Stappegoor Tilburg (gebouw P1). Meer info: www.vrijwilligerstilburg.nl.

Chauffeur
Beter 3West is op zoek naar een chauffeur met rijbewijs BE, die ook klussen wil uitvoeren. Wil jij echt iets betekenen voor een ander? Peter van den Bergh vertelt je graag meer via beter3west@contourdetwern.nl.

Vriendendienst-maatje
Een luisterend oor en het hart op de goede plaats, veel meer hebben we niet nodig om kwetsbare mensen te laten deelnemen aan ‘gewone dingen van het leven’. Vriendendienst GGZ laat jou in contact komen met iemand die een maatje zoekt om te buurten, te wandelen of samen naar muziek te luisteren. Interesse in een oriënterend gesprek? Arianne en Anne-Marie staan voor je klaar! Mail voor meer info naar vriendendiensttilburg@ggzbreburg.nl.

Vacaturebank vrijwilligerswerk
Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op www.vrijwilligerstilburg.nl. Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact? Loop dan gerust eens binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen, of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Tilburg

Bekijk ook

Genomineerde vrijwilliger van het jaar #3: Sjef Zeebregts

Ook dit jaar wordt het vrijwilligerswerk in Tilburg weer in het zonnetje gezet door Contou…