Word actief in de wijkraad

Als vrijwilliger in Wijkraad Goirke-Hasselt-Bouwmeesterbuurt draag je actief bij aan een leefbare en veilige woonomgeving. Het informeren van wijkbewoners is daarbij belangrijk. Iets voor jou? Of wil je weten wat je nog meer kunt doen in de wijkraad? Mail dan eens naar bas@goirke-hasselt.nl. Hij geeft je graag meer informatie.

Bied administratieve ondersteuning

Stichting Multicultureel Tilburg zoekt een collega die het gezellige en gedreven team administratief wil ondersteunen. Je wordt goed begeleid en een gezamenlijk kopje koffie hoort er ook bij. Spreekt jou dit aan en wil je graag voor deze stichting aan de slag gaan? Neem dan contact op met Richard Tweeling: 06 590 67 914.

Aan de slag voor Beursvloer Tilburg

Als contactpersoon adviseer je bedrijven uit de regio over hun deelname aan Beursvloer Tilburg, de grootste Beursvloer van de Benelux. Je werkt in een gezellig team en hebt jouw eigen (administratieve) taken. Kijk jij uit naar leuke contacten met uiteenlopende bedrijven? Albert Rusch vertelt je meer: albertrusch@contourdetwern.nl.

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op www.vrijwilligerstilburg.nl. Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact? Loop dan gerust eens binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen, of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Tilburg

Bekijk ook

Theater De Nieuwe Vorst zoekt geen makers, maar krakers

TILBURG – Ook bij de theaters blijven de deuren nog wel even gesloten. Toch zitten z…